Medlemskap

Aktiv medlem:
Rätt till medlemskap har polisman som är aktiv tjänstehundförare samt polisman som tjänstgör som befäl eller instruktör för förare och hundar.

  • Man blir medlem i den lokala tjänstehundklubben och betalar medlemsavgift till klubben. Den som betalat medlemsavgiften blir sedan automatiskt medlem i Polisens Hundförarförbund.*

eller

  • Numera kan du även bli medlem direkt via Polisens Hundförarförbund, genom att betala in 200:-/år till Plusgiro 577954-1 eller Swisha till 123 474 55 50. När avgiften är mottagen godkänns ditt medlemskap och det är först nu du kan slutföra din registrering och ordna lösenord för inloggning på föreningens medlemssidor.


Passiv medlem:

Du som varit polisman och jobbat som tjänstehundförare samt polisman som tjänstgjort som befäl eller instruktör för förare och hundar, kan bli passiv medlem direkt hos Polisens Hundförarförbund.
Avgiften är 100:- /år och betalas in på Plusgiro 577965-1 eller Swishas till 123 474 55 50. När avgiften är mottagen godkänns din registrering.

Gäller både passiva och aktiva medlemmar:
Via ett mejl får du besked på att du är godkänd som medlem och hur du gör för att skaffa lösenord för inloggningen (länk via välkomstmejlet).
OBS! Du kan inte skaffa lösenordet förrän du blivit godkänd som medlem. Godkännandet av medlemmar görs manuellt och hanteras så snart som möjligt under vardagar på  kontorstid. Görs medlemsansökan en helg hanteras registreringen närmast följande vardag. Vid större helgen och semestertid kan denna hantering ta längre tid än vanligt, vilket vi hoppas att ni har överseende med.

Ordnar du lösenord vid ett senare tillfälle går du in under polishunden.se – trycker på ”Bli medlem” och sedan på ”Glömt lösenordet?”, för att skapa ditt lösenord till hemsidan. Nu är registreringen till hemsidan klar.

 

* OBS! Separat registrering på hemsidan polishunden.se måste göras för att du som medlem ska kunna logga in på sidor enbart för medlemmar och hålla dina adressuppgifter uppdaterade. En kontroll görs, att du är medlem i någon tjänstehundklubb, innan din registrering godkänns.